đŸŒČ Jul blir det alltid…

 Hej!

Nu gÄr det fort och plötsligt blir det julafton igen, vare sig vi stressar mot den eller promenerar bekymmersfritt mot dagen dÄ vi önskar att vi hade hunnit det ena och det andra.

E-handeln ökar. Det Àr precis vad jag tror. Kanske kommer vÄra stora tempel till shoppingcenter att minska? Leder det till nÄgot bra? Fler bostÀder? Ja vad vet jag. Det Àr onekligen intressant och spÀnnande. Min lilla lilla webbbutik har varit öppen i nÄgra mÄnader nu och nÀsta Är fÄr vi se om jag expanderar och provar pÄ lite nytt.

En nyhet i januari Àr att du kommer att kunna handla med KLARNA- det föredrar jag sjÀlv och det kÀnns som en extra sÀkerhet bÄde för mig och för kunden.

En annan nyhet Àr förstÄs att kaffebönorna kommer i januari! Kan inte riktigt beskriva hur spÀnnande det Àr och vilken vÀntan och lÀngtan. Sara jobbar för fullt och KRAV-mÀrkningen Àr snart godkÀnd.

Vet du nÄgon butik eller ett kafe som Àr intresserad av mina unika etiopiska kaffebönor och som vill stödja Women in Coffee sÄ hör av dig: finabonan@gmail.com

God Jul och Gott nytt Ă„r önskar đŸŒČ

FINA BÖNAN ☕

 

 

ÅssĂ„ ett erbjudande frĂ„n webbbutiken 🙄

100 kronor rabatt innan jul pÄ alla klÀnningar!

Www.finabonanshop.se

KOD: JUL