FINA BÖNAN – en 50-åring som gillar kaffe och klänningar!

Idag fyller jag 50 år! FINA BÖNAN fyller snart 1 år! Tiden går fort… Det börjar sakta klarna hur produktionsledet ska se ut och hur kontrollerna, packningen och allt runtomkring ska ordnas till det bästa. Först verkar allt så enkelt men ju mer man lär sig… desto mer komplicerat blir det! Känns det igen? Det är alla detaljer som är det roliga också. Ikväll kommer några vänner på bubbel och snittar och naturligtvis etiopiskt kaffe. 

Min familj har gett mig en present – en resa till ROM! Visste ni att ILLY som är mitt favoritkaffe i Italien har mestadels etiopiska kaffebönor i sina espressomaskiner och att min rosteripartner har gått sin utbildning där! Jajamensan! Där ska vi se Drottning Kristinas grav i Peterskyrkan och Colosseum och Vatikanen… och träffa italienska vännerna som bokat bord på någon fin restaurang. Ja det känns som en dröm! 😊

Det bästa med att fylla år på våren är att… det är VÅR! 

Hälsar 

Anki ⚘🐞🍀