Reklamfilm đŸŽŹđŸŽ„â˜•

Godmorgon!

Nu Àr reklamfilmen klar! Det har varit spÀnnande att vara med nÀr Nicklas Karpaty filmade och Emil Mkrttchian regisserade. De tvÄ unga skÄdespelarna tog regi av Emil och Pontus Olgrim spelar teater i vanliga fall och ni kan se honom i sommar pÄ Parkteatern. Tjejen heter Hasmik Avagian och pluggar pÄ universitetet. De var sÄ duktiga och kÀnde inte varandra innan men lyckades förmedla en romantisk somrig kaffestund! Eller hur?

Nicklas Karpaty Ă€r en jĂ€ttekĂ€nd dokumentĂ€rfilmare som gjort ”Drottningen och jag” som Ă€r den bĂ€sta dokumentĂ€rfilm jag sett och jag Ă€r hedrad att han gjort min reklamfilm nu. ”Drottningen och jag” Ă€r en svensk dokumentĂ€rfilm frĂ„n 2009 om Irans forna drottning, Farah Pahlavi. Filmen Ă€r producerad och regisserad av den svensk-iranska filmskaparen Nahid Persson Sarvestani och filmad av Nicklas Karpaty.

Jo vi möttes alltsÄ pÄ flyget till London nÀr jag Äkte pÄ digitaliseringsmÀssa med massor av lÀrare och han filmade den mÀssan. SÄ för en god sak föreslog han att göra denna lilla film. Jag samlade in pengar via en Crowdfunding och kunde dÀrigenom göra detta och betala skÄdespelarna lite. Ja sÄ gick det till och jag har lÀrt mig massor. Kaffe leder till bÄde det ena och det andra.

Hoppas ni blir kaffesugna i vĂ€rmen och kvĂ€llssolen! Det gĂ„r finfint att göra iskaffe eller lĂ€gga i en kula glass…☕

Ha en fin sommar! 🌾

HĂ€lsar,

FINA BÖNAN ☕

Anki

————————————

STORT TACK till skaparna av filmen: 🎬 Cinematographer Nicklas Karpaty, fsf och APRICOT STONE đŸŒ·

BESÖK och lĂ€s mer: http://www.finabonan.se

Produced by Apricot Stone Film
Dir. Emil Mkrttchian
D.o.P. Nicklas Karpaty, FSF

Girl – Hasmik Avagian
Man – Pontus Olgrim