Reklamfilm 🎬🎥☕

Godmorgon!

Nu är reklamfilmen klar! Det har varit spännande att vara med när Nicklas Karpaty filmade och Emil Mkrttchian regisserade. De två unga skådespelarna tog regi av Emil och Pontus Olgrim spelar teater i vanliga fall och ni kan se honom i sommar på Parkteatern. Tjejen heter Hasmik Avagian och pluggar på universitetet. De var så duktiga och kände inte varandra innan men lyckades förmedla en romantisk somrig kaffestund! Eller hur?

Nicklas Karpaty är en jättekänd dokumentärfilmare som gjort ”Drottningen och jag” som är den bästa dokumentärfilm jag sett och jag är hedrad att han gjort min reklamfilm nu. ”Drottningen och jag” är en svensk dokumentärfilm från 2009 om Irans forna drottning, Farah Pahlavi. Filmen är producerad och regisserad av den svensk-iranska filmskaparen Nahid Persson Sarvestani och filmad av Nicklas Karpaty.

Jo vi möttes alltså på flyget till London när jag åkte på digitaliseringsmässa med massor av lärare och han filmade den mässan. Så för en god sak föreslog han att göra denna lilla film. Jag samlade in pengar via en Crowdfunding och kunde därigenom göra detta och betala skådespelarna lite. Ja så gick det till och jag har lärt mig massor. Kaffe leder till både det ena och det andra.

Hoppas ni blir kaffesugna i värmen och kvällssolen! Det går finfint att göra iskaffe eller lägga i en kula glass…☕

Ha en fin sommar! 🌸

Hälsar,

FINA BÖNAN ☕

Anki

————————————

STORT TACK till skaparna av filmen: 🎬 Cinematographer Nicklas Karpaty, fsf och APRICOT STONE 🌷

BESÖK och läs mer: http://www.finabonan.se

Produced by Apricot Stone Film
Dir. Emil Mkrttchian
D.o.P. Nicklas Karpaty, FSF

Girl – Hasmik Avagian
Man – Pontus Olgrim