Sommar och 2-års kalas för FINA BÖNAN AB 🌸

FINA BÖNAN AB startades i juli 2017 och firar två år. Dessförinnan fanns företaget som en enskild firma i två år och tanken på det etiopiska kaffet och att göra något som hjälper så många som möjligt i kaffekedjan och etiopierna själva har funnits jättelänge.

Resan har varit fantastisk. Så många kaffeentusiaster jag har träffat. Bönder, rostare, andra företagare, entreprenörer, kvinnor i företagsvärlden, nätverk, politiker, kaffenördar, södermalmshipsters, folk på marknader och kaffedrickare i allmänhet. Resan är inte slut men det är dags att reflektera och fundera på hur jag ska gå vidare. Så ni som beställt kaffebönor i webbutiken märker att den är stängd och lagret är slut. Just nu är jag glad att allt såldes snabbt med tanke på att jag inte har sålt i någon stor butik.

Kaffet leder till spännande möten och jag önskar er en GLAD SOMMAR och många fina kaffestunder! ☕🌸 #specialtycoffee #ethiopiancoffee #fairchainincoffee